Super personal training in Amsterdam Zuid

personal training Amsterdam Zuid

Ik was een aantal kilo teveel en ik sporten altijd met behulp van een personal trainer. Na een aantal maanden had ik echter nog steeds niet het gewenste resultaat behaald. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een nieuwe personal trainer. Ik ging toen ik thuiskwam op zoek naar personal training Amsterdam Zuid. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar personal training Amsterdam Zuid kwam ik uit op de website van Physicum. Op de website stond erg veel informatie over wat ze aanbieden. Ze vinden de communicatie tussen de personal trainer en klant erg belangrijk. Na een uitgebreide intake ga je samen met je coach gericht aan de slag. Door middel van een op maat gemaakt trainingsschema en het veranderen van je leefgewoontes zal je jouw eigen doelen behalen met behulp van je eigen personal trainer. Elke personal trainer waar je kennis mee zult maken is een professional.

Resultaten

Ze staan er garant voor dat je binnen 3 maanden tijd aantoonbaar fitter en energieker bent. Ik had als eigen doel gezet om 8 kilo af te vallen. Dit is met behulp van een personal trainer van Pysicum binnen 4 maanden gelukt. Ik voel me een stuk fitter en energieker dan in het begin. Ik ben super tevreden over de manier waarop ik training kreeg. Het is zelfs mogelijk om je personal trainer buiten je training om een berichtje te sturen als je vragen hebt over je voedingsschema. Dit was super handig voor mij omdat ik soms nog mijn twijfels had of dit binnen mijn voedingsschema lag.