Alles over Tobias Krone

Tobias KroneWanneer u gaat sporten samen met Tobias Krone, zult u zeker het doel bereiken waarvoor u kwam. Wilt u alles over Tobias Krone weten? Dit leest u hier en op de website!

Tobias Krone zal een stok achter de deur zetten waardoor u zeker moet en wilt gaan trainen. Deze motivatie bron helpt u om een gezonder, fitter en beter leven te ontwikkelen. Daarnaast zal hij er ook voor zorgen dat u naast het sporten een juist voedingspatroon heeft. Dit is namelijk de uniek combinatie.

Over Tobias Krone

Hij heeft altijd zijn interesse gelegd in het helpen van mensen en in de sport. Tot 5 jaar geleden wist hij niet was Crossfit was. Hij heeft dit 1 keer ondervonden en wist niet wat hem overkwam. Wel wist hij dat hij dit vaker wilde gaan doen. Hij heeft daarom zijn crossfit level 1 certificaat behaald en is vervolgens les gaan geven bij crossfit Go personal in Doetinchem. Hierna is hij naar Apeldoorn gegaan. Vervolgens is hij zich gaan omscholen tot personal trainer. Hier heeft hij zijn beroep over gemaakt en geeft nu mensen personal training. Hij geniet volop van de resultaten die hij samen met zijn klanten haalt en haalt hier zelf ook veel motivatie uit.