De personal training Rotterdam heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel behaald heb

PT-Room Logo

Een tijd geleden ben begonnen bij de fantastische personal training club in Rotterdam genaamd personal training Rotterdam PT Room B.V. Zij bieden een zeer uniek concept van fitness en personal training. Zo hebben zij hier verschillende ervaren personal trainers rondlopen maar ook voedingsdeskundigen en gemotiveerde leden. Hierdoor zal u ook gesteund worden wanneer u een specifiek doel heeft om te bereiken. Zelf had ik namelijk het doel om minimaal 10 kilo aan te komen. Dit heeft verder geen medische redenen maar ik wil graag fitter worden en meer spiermassa kweken. Samen met dit doel ben ik naar de personal training Rotterdam gegaan.

personal training Rotterdam

Na een relatief korte tijd mijn doel kunnen bereiken bij de personal training Rotterdam

Samen met mijn personal trainer heb ik erg veel gesport en heb ik veel adviezen gekregen . Hier moest ik mij zeker aan houden wil ik slagen voor mijn eigen doel. Vol motivatie ben ik gaan fitnessen. Het verbaasde mij hoe snel het ging en ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Door de juiste hulp van de personal training Rotterdam heb ik mijn doel behaald en ben ik weer tevreden over mijzelf.